RIPSIENPIDENNYKSET

Kauniit ja näyttävät ripset ilman joka-aamuista taistelua!

Klassiset ripsienpidennykset liimataan omiin ripsiin yksitellen. Näin niistä saadaan luonnollisen näköiset, mutta pidemmät, tuuheammat ja kaartuvammat! Tuuheuden ja pituuden saa itse valita sen mukaan kuinka näyttävät ripset itselleen haluaa. Pääasiassa klassisissa käytetään 0,20mm paksuista kuitua.

Volyymiripsienpidennykset eroavat klassisista siten, että niiden kuidut ovat huomattavasti ohuempia ja pehmeämpiä (0,05mm). Tämä mahdollistaa sen, että yksittäiseen ripseen voidaan kiinnittää useampi kuitu viuhkamaisesti, jolloin saadaan ripsistä tuuheamman näköiset luonnollisesti. Nimensä mukaisesti voluumiripsillä voidaan saada aikaiseksi myös todella näyttävät ripset laittamalla isompia "viuhkoja" ripsiin.

Kaarevuusvaihtoehtoina molemmista pidennystavoista löytyy C- ja D-kaarevuutta. C-kaarevuus on suomalaisille ripsille luonnollisin. D-ripset ovat kaarevampia. Kaarevuutensa vuoksi D-kuituja ei suositella kaikille ripsille, sillä liimapintaa on vähemmän ja näin ollen pysyvyys voi olla heikompi mikäli omat ripset on kovin suorat. Volyymiripsiin on nyt myös saatavilla CC- kaarevuus, joka on C-  ja D- kaarevuuden välistä. Pidennys on myös muotoiltu tyvestä ohuemmaksi jolloin lopputulos on vielä kevyempi. 

Kuitujen pituudet vaihtelevat 7-14mm välillä. Kuituina meillä on käytössä minkkiripsiä. Nämä ovat nimestään huolimatta synteettisiä, eivät siis aitoa minkin karvaa, koska aito karva allergisoi herkemmin.

Ripsienpidennyksissä käytämme herkille silmille tarkoitettua liimaa. No Panic- medikaalinen ripsiliima on hyvin siedetty liima ja pysyvyys erittäin hyvä. Ei sisällä helposti allergisoivia aineita kuten etyylisyanoakrylaattia eikä hydrokinonia. 

Varaa aikaa uusien klassisten ripsien laittoon ja huoltoon n. 1,5 h, volyymeihin n. 2 h. Huollossa vanhat jo liikaa kasvaneet tai kohta irtoavat ripset poistetaan hellävaroen ja tehdään uudet kauniit ripset.

Ripset laitetaan puhtaisiin silmiin, joten pesethän silmämeikit pois! Jos tullessa on silmämeikkiä, se voi vaikuttaa merkittävästi ripsien pysyvyyteen. Siksi olisi ehdottoman tärkeää, että ripset ovat kuivat ja meikittömät. Voit halutessasi kestovärjätä ripset ennen ripsien laittoa/huoltoa, mutta tee se viimeistään 2 päivää ennen, sillä värjäys liukastuttaa ripsiä ja voi vaikuttaa pysyvyyteen.


Huoltoväli kannattaa olla klassisissa 3-4 viikkoa, jotta ripset näyttävät hyviltä. Volyymeissa saattaa olla pidempi huoltoväli. Huoltovälit ovat ohjeellisia, sillä ripsien pysyvyys on yksilöllistä ja siihen vaikuttavat monet asiat. Jokainen ripsi on aina eri kasvuvaiheessa ja on normaalia, että ripsi tippuu kuidun mukana ajan kanssa. Koska kuidut ovat myös omia ripsiä painavempia, on luonnollista että ne saattavat tippua nopeammin kuin ilman kuituja. Tilalle kasvaa kuitenkin aina uusi ripsi vanhan tilalle.

Hoito-ohjeita ripsien parempaan pysyvyyteen:
- vältä kastumista/kosteutta ensimmäiset 48h
- vältä suihkun ja saunan kuumaa höyryä, uimista, hikoilua, rusketushoitoja (alituinen kuuma höyry heikentää liimasidosta)
- vältä mekaanisia ripsientaivuttajia ja ripsiväriä
- käytä vain vedellä poistettavia kosmetiikkatuotteita ja aina öljyttömiä meikinpoistoaineita!
- puhdista silmät hellävaroen (esim. meiltä saatavissa öljyttömiä puhdistuslappuja tai Beauty Wash- puhdistusgeeli) 
- vältä nykimästä, koskettelemasta ja hieromista ripsiä/silmiä

YUMILASHES - RIPSIEN KESTOTAIVUTUS - korostaa luonnollista kauneuttasi.

- taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja
volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

- Ripset liimataan vesiliukoisella liimalla silikonimuoteille, joita on
erikokoisia eri pituisille ripsielle. Muottien, tuotteiden ja erityisen
tekniikan avulla ripset taivutetaan haluttuun asentoon.

- käsittely voidaan uusia 8-12 viikon välein.

Kotihoito-ohjeet

Älä kastele ripsiäsi kahteen vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
Kosteuta
ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä Yumi™Lashes kosteuttavalla ja ravitsevalla
värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja
elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien
kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
Uuden Yumi™Lashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.


YUMIBROWS - KULMIEN LAMINOINTI

- kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat

- uusi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. YUMI™ Brows -kulmien
laminoinnissa kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. YUMI™ Brows on uusi
vaihtoehto luotettavaan, nopeaan ja kivuttomaan menetelmään luonnollisten kulmakarvojen korostamiseksi.

- käsittelyllä kohotetaan oman karvan tyveä, jolloin kulmista tulee paksumman ja näyttävemmän näköiset

- kestää kulmissa noin 3-6 viikkoa.

KASVOHOIDOT

Kasvohoidoissamme  käytämme DENOVA PRO -ihonhoitosarjaa. DENOVA PRO on palkittu ammattilaissarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Sarjan laaja valikoima takaa yksilölliset hoidot jokaiselle ihotyypille - niin naisille kuin miehille. Sarja siältää myös laadukkaan valikoiman erikoistuotteita, joista voidaan räätälöidä juuri sinulle sopivat kasvohoidot.

DENOVA PRO- laboratoriot ovat 25 vuoden kokemuksella valinneet tuotteisiin parhaiten ihoa hoitavat ainesosat.

Kaikki tuotteet ovat allergiatestattuja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on kliinisesti testattu. Tuotteita ja ainesosia ei ole testattu eläimillä!

Maahantuoja

Face Helsinki

FRESH UP- PIKAKASVOHOITO

Kun on kiire, virkistävä pikakasvohoito antaa raikkautta ja hehkua kasvoille.

PERUSKASVOHOITO

Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

PUHDISTAVA KASVOHOITO

Tasapainottaa seka- ja rasvaisenihon toimintoja. Hoitoon sisältyy mekaaninen epäpuhtauksien poisto. Hoidon tuloksena on puhdas ja hehkuva iho.

SILOTTAVA AHA-HAPPO KASVOHOITO

Hedelmähappohoito silottaa juonteita ja parantaa tehokkaasti ihon kiinteyttä ja sävyä. Tehostaa ihon luonnollista uusiutumista ja kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihapon tuotantoa. Hoito sopii erittäin hyvin myös kuivalle ja elottomalle iholle.

PREMIUM MERILEVÄKASVOHOITO

Kosteuttava merilevähoito on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle. Hoidon avulla voidaan syväkosteuttaa, elävöittää ja pehmentää ihoa sekä parantaa ihon sävyä. Hoidossa käytettävässä merilevänaamiossa on 100% luonnonmukaista levää (Laminaria digitata) minkä ansioista kasvohoito on erittäin ravitseva ja tehokas.

TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.


Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja saa aikaan kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle. Laitteella voidaan hoitaa myös vartalon ihoa. Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehillekin. 

 • kuorii ja puhdistaa ihoa
 • madaltaa ja vaalentaa arpia
 • ihon väri tasoittuu ja kirkastuu
 • siloittaa matalia juonteita (otsa ja huultenympärys)
 • vaalentaa pigmenttiläiskiä
 • uudistaa ja kiinteyttää ihoa
 • auringon vaurioittamalle iholle
 • elottomalle ja paksulle iholle
 • allergiavapaa
 • kivuton

Huomioithan, että hoitoa ei voida tehdä jos iholla on tulehdus, akuutissa vaiheessa oleva psoriasis, virusperäinen sairaus (herpes, vyöruusu) tai lääkitys (kortisoni, roaccutan, antibiootit). Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan. 


Sarjahoitosuositus 3-5 kertaa / 1 hoitokerta per viikko.

ULTRÄÄNIKASVOHOITO

Tehokas ihonpuhdistus ultraäänellä.

Ultraääni poistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta ja stimuloi ihokudoksen muita kerroksia muuttaen ihon nuorekkaan kirkkaaksi ja kuulaaksi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Sen syväpuhdistava vaikutus poistaa ihon epäpuhtaudet ja tyhjentää ihohuokoset kuolleista ihosoluista, liasta ja rasvasta. Tuloksena raikkaalta näyttävä iho, joka tuntuu sileältä, pehmeältä, kosteutetulta ja on puhdas. Ihon pintakerroksessa on taas kiinteyttä, elastisuutta ja jäntevyyttä.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, niin naisille kuin miehille.

Sarjahoitosuositus 3-5 x sarja / 1 x viikossa

 • erittäin tehokas ihonpuhdistus
 • syväpuhdistava vaikutus
 • poistaa kuollutta ihosolukkoa
 • poistaa mustapäitä ja talia
 • uudistaa ihoa
 • kohottava vaikutus
 • tehostaa ihosolujen uudistumista ja nopeuttaa ihon pintaverenkiertoa
 • vähentää näppylöitä
 • vilkastuttaa aineenvaihduntaa

Hoitoa ei voida tehdä, jos on..

 • kasvojen alueella haavoja tai tulehduksia
 • tarttuva ihotauti
 • sydän- tai verisuonisairaus
 • teko- tai metalliosia
 • kasvain
 • sydämentahdistin
 • ms-tauti
 • epilepsia

Hoitoa ei myöskään suositella raskaana oleville.

KARVOJENPOISTOT

Lämminvahaus on tehokas karvojenpoistomenetelmä, joka poistaa ihokarvat juurineen. Käytössämme on clean&easy roll on lämminvahausmenetelmä, joka on nopeaa ja siistiä. Parhaan tuloksen saamiseksi suosittelemme, että karva olisi vähintään 0,5cm pitkä. 

JALKAHOIDOT

Jalkahoidossa käytämme laadukkaita PECLAVUS- sarjan jalkahoitotuotteita.

Tuotteet on valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.

KUUMAKIVIHIERONTA (HOT STONE- MASSAGE)

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Hieronnassa käytetään Perun, Argentiinan ja Indonesian alueilta kerättyjä basaltti- ja sedimenttikiviä. Niiden sisin on hyvin tiivis, mutta ulkoisesti ne ovat huokoisia ja tuntuvat iholla miellyttäviltä. Kivet lämmitetään noin 50-52 asteisiksi, jolloin niiden lämpö pääse vaikuttamaan syvimpiin kudoksiin saakka tuoden ainutlaatuisen rentoutumisen. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta, mutta vaikutukset ovat klassista hierontaa tehokkaammat. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä. Kuumakivihieronta on stressiä alentava ja nautinnollinen hetki keholle ja mielelle.

Kuumakivihieronta ei sovellu kaikille, kerrothan mikäli sinulla on: Hermovaurioita/tuntopuutoksia kehossa, diabetes, lääkitys (jonka vaikutukset lisääntyvät lämmöstä mm. marevan), sydänsairaus, suonikohjuja.

KESTOLAKKAUS

Huoleton vaihtoehto kynsilakoille!

 • Ei enää kynsilakan korjaussessioita; ei enää autolla ajamista pelkillä kämmenillä tai palaamista kynsistudioon parkkipaikalta, kun autonavaimia laukusta kaivaessa lakka meni ruttuun.
 • Enää ei odotella lakan kuivumista sillä se on UV/LED-kovetteinen. Kaiva vain lompakkoa, hanskoja tai avaimia laukusta, lakka ei mene ruttuun.
 • Ei enää kuluneita kärkiä. Ei enää lohkeamia, naarmuja tai kiillon häviämistä. Ei enää kuluneita kärkiä päivän tietokoneen näpyttelyn jälkeen.
 • 2-4 viikkoa kestävä lakkaus
 • Kestävä, joustava, säihkyvän raikas väri, joka kestää mitä vaan, päivästä toiseen.
 • Ei enää halkeamia. Ei enää repeytymiä. Ei enää liuskottuvia kynsiä
 • Geelilakalla vahvat, suojatut kynnet. Ohuet kynnet, silti vahvat. REQ geelilakka suojelee ja auttaa luonnon kynttä vahvistumaan.
 • Ei poraamista. Ei viilaamista. Ei liottamista kulhossa. Ei enää aikaavievää rakennekynsien poistoa.
 • Nopea, hellä poistotapa. Tuote poistetaan turvallisesti ja helposti 10 minuutissa

Seuraa ja tykkäile hoidoista ja tunnelmistamme Instagramissa!